Certificeringen Fromagerie Europa

Fromagerie Europa voldoet volledig aan de wet Tracking & Tracing die Europees van kracht is sinds januari 2005. De certificering is getoetst door het Qlip, bekend van de kwaliteitsbewaking in de Nederlandse zuivelhandel. Ieder halfjaar laten wij door Qlip een audit uitvoeren, zodat de continuïteit van ons H.A.C.C.P.-systeem gewaarborgd blijft.

HACCP-certificaat - Kwaliteitsborging in de zuivelketen

 

Sinds juni 2017 is Fromagerie Europa ook officieel gecertificeerd voor het leveren van Biologische producten door Skal Biocontrole. Skal Biocontrole zet zich als onafhankelijk toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Voor meer informatie hierover kunt u kijken op de website van stichting SKAL: www.skal.nl

SKAL BIO-certificaat


Fromagerie Europa voert meer dan duizend verschillende kaassoorten uit binnen- en buitenland. Die kazen hebben allemaal een gemene deler: het zijn uitgesproken kwaliteitsproducten. Inspelend op de vraag van onze afnemers voeren we tegenwoordig ook uiteenlopende delicatessen als: pasta, toast, wijnen, chutney, mosterd en kaasgerelateerde snackproducten.